Smittsomme Virus I Helse-Artikler

helse helse livsstil

Vi spiller en viktig rolle i å bringe CV samfunnet sammen for å drive transformational endringen. Hvis du tror narkotikamisbruk og alkoholisme er enkle vaner som du kan stoppe når som helst, du er galt. Her er en artikkel for å hep du sparke av avhengighet. Bell 's Parese - Bell' s parese resultater fra øvre luftveisinfeksjoner, viral infeksjoner slik som de som er forårsaket av mononukleose, herpes, kusma, HIV-virus og bakterielle infeksjoner, for eksempel Lyme Sykdom.

Ansikts svakhet fra parese er på grunn av ansikts nerve som er en nerve som styrer musklene på siden av ansiktet og det en form for perifer nevropati.

Blant voksne i alderen 20 til 74, diabetes er fortsatt den ledende årsak til nyresvikt, blindhet, og ikke-traumatisk nedre ekstremitet amputasjoner. De fleste av de nye diagnosene var tilfeller av klamydia, som består 1,6 millioner tilfeller. Men det var også nesten en halv million (470,000) nye gonoré tilfeller, og nesten 28 000 nye tilfeller av syfilis, ifølge en årlig rapport utstedt av Centers for Sykdom Kontroll og Forebygging på tirsdag. Du kan få det i tempererte land som Nord-Afrika. Håper du kan få det i Ghana.

Livsstil faktorer er bak de fleste kroniske sykdommer. De har en stor innvirkning på helsen til innbyggerne i europa - fra før fødsel til alderdom -, på belastning på helse-systemer, og på produktiviteten i våre samfunn. Øret infeksjoner er vanlig blant små barn, noe som resulterer i millioner av kontor besøk og antibiotikum resepter årlig. Fortsette lesing for å lære mer om øret infeksjoner og behandlingstilbud. Derfor er anbefalingen er å spise naturlig mat i stedet. Slike matvarer som du spiser i ditt vanlige kosthold kan allerede være anti-inflammatorisk, spesielt hvis du tar med anti-inflammatorisk krydder. Krydder er mye mer gunstig.

Her er noen av de mest effektive krydder mest sannsynlig er tilgjengelig i markedet, i nærheten av deg.

Selleri olje er den viktigste naturlegemidler og kosttilskudd som fremmer og regulerer en rekke helsemessige fordeler. Det er meget anerkjent i medisinsk-kryddermarkedet. Å være svært effektive i å moderere høyt blodtrykk, olje gir lindring fra høydesyke, magesekk kreft og andre sykdommer. Kjent for å være en forfriskende, og gjenopplive essensielle oljen, selleri olje blander spesielt godt med andre oljer som lavendel, furu, tea tree, koriander og andre krydret essensielle oljer.

I disse dager finner du en rekke mennesker, både unge og eldre som ønsker god Kiropraktorer for å hjelpe dem til å overvinne sine tilbake og rygg problemer.

ADS

Spartanol


h-xlight,h3

Tyfoidfeber er en sykdom som smitter tarmkanalen og noen ganger også blodet. Du har større risiko for å få denne sykdommen, hvis du reiser til India eller lavere inntekt land i Asia, Afrika og Sentral-og Sør-Amerika. Noen av symptomene er plutselig feber, kvalme, tap av appetitt, og kan noen ganger følger med en hes hoste og diaré. Christopher Murray, direktør ved Institute for Health Metrics and Evaluation ved University of Washington, som ledet studien, sa dens resultater malt et bilde av usammenhengende helse gevinster over hele verden, drevet i en del av den økonomiske utviklingen.