Organisasjoner Og Foreninger

Organisasjoner Og Foreninger
 • Støvet henger, som svever over Krakow inneholder karbon partikler (sot), de kreftfremkallende benzopyrene (konsentrasjonen overstiger tillatt normer i 10 ganger), tungmetaller, blant annet arsen og Nikkel, nitrogen, karbondioksid, svoveldioksid, giftige dioksiner, og ozon. Det er verdt å huske at symbolene som brukes for å referere til partikulært materiale: PM10 og PM2. 5 er partikkelstørrelse som finnes der. Den svevestøv PM10 er sammensatt av partikler med diameter mindre enn 10 mikrometer, som kan nå de øvre luftveiene og lungene.


  Støv P2. 5 inneholder partikler med diameter mindre enn 2,5 micrometers - de kan komme inn i blodstrømmen. Folk som lider av smerte, som i dette tilfellet er felles, naturlig tendens til å redusere den. Det vises imidlertid at ikke-steroidal anti-inflammatorisk legemidler (NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler), som inkluderer populære produkter slik som Ibuprofen, Profenid, Ketonal, Voltaren eller Naproxen, og mange andre, har alvorlige bivirkninger. Først og fremst blokkerer syntesen av proteoglykaner, stoffer som binder vann og er ansvarlig for riktig fuktighet, og dermed elastisiteten av leddbrusk. På grunn av dette, disse verktøyene akselerere utviklingen av sykdommen.

 • Det viser seg at støy knyttet til transport påvirker ikke bare hjerte-og karsykdommer, men risikoen for å utvikle diabetes.


  Forskerne kom til denne konklusjonen ved å analysere tilfeller av 2631 folk i kontakt med ulike nivåer av støy. Spillet involverer 2 mekanismer. På den ene siden, kronisk frigjøring av stresshormoner påvirker metabolismen av insulin. På den annen side, på lang sikt, og forbrenningen negativt påvirket av søvnproblemer, forklarer Nicole Probst-Hensch, leder for Avdeling for Epidemiologi og Offentlig Helse (Swiss Tropical and Public Health Institute.

 • Jeg har ikke det, og det er frustrerende fordi jeg tror det kan være en god guide på mange problemer. For eksempel, akkurat nå er jeg veldig bekymret for min helse. Det er gynekologiske sykdommer og før han kan forklare, og ta litt tid. Problemet er at så bekymret, jeg gjette, før jeg vet ordet av det, er jeg gal eller jeg får halsbrann. Ut av frykt, jeg har mareritt, jeg har ingen matlyst. Du kan klapse.. Eller hva et menneske som meg, uten at tredje følelser spør kort eller plager meg noe alvorlig, vil de fortelle sannheten, eller det ikke fornuftig? Jeg ber om et svar. Med respekt. For sensitive Vsevolod.

 • For en lang tid jeg holdt forkle etter ham med en ødelagt Sko på hans bryst. Et slag fra en pasient, som er mottatt, som en ung kirurg. Pasienter aggressiv, mange ganger ringe politiet, vi hører trusler, som "jeg vil gjøre deg alle", "jeg vet denne, denne, vil jeg SIC ham på deg, du przetrzepią" osv.
  Vi vet hva det er, som regel, alkohol eller narkotika føre til slik atferd; pasienter er også en objektiv situasjon i landet. Mer krangling, aggresjon i det offentlige liv, jo mer ser vi henne på sykehuset. Vi arbeider på det.

 • Faktisk, jeg hadde et slikt øyeblikk i livet da jeg hadde jo ingen styrke, og jeg hadde å si nei til jobb. Jeg var sikker på at det er bedre med meg. Imidlertid, på grunn av den vedvarende søken våknet, og nå fungere fint, realisere sine lidenskaper, jeg har energi, godt humør og mange år senere dro jeg tilbake for å College.

  Og jeg bekjenner at det aldri i mitt liv mer trzydziestoletnim bedre følelse. Fortsatt på jakt etter fordi torturere meg med hukommelsesproblemer, men for meg mye bedre.