Polka Gjort Et Gjennombrudd I Behandling Av Multippel Sklerose

Multippel Sklerose


Nå er de medisiner laget av multippel sklerose at en person må ikke belastningen noe, og det er ikke en sykdom som i et par år, det er allerede mulig å skrive en vil. Hvis du er rask nok til å bli diagnostisert med multippel sklerose, det kan liksom har mye å leve. Men nøkkelen er diagnosen, og at dette bør vektlegges.


TSH er ganske innflytelsesrik. Dette hormonet skilles ut av hypofysen, som "skrubbsår" skjoldbrusk-kjertel i større eller mindre produksjon av skjoldbruskkjertel hormon. fT3 er indikator som forteller deg hvor mye er faktisk skjoldbrusk hormon i vev. Skal svinge i ¾ - normer, samt fT4. Mange mennesker, inkludert meg selv, har problemer med konvertering av T4 til T3, som er en substans i form av hormonet som trenger inn i vevet. Hvorfor TSH er for lav. Videre er det endringer i løpet av dagen. Det er også verdt å utforske fT4, som også skal være i ¾ - regelen. Det er hormonet som forteller at dosen av syntetiske hormonet er riktig. Burde være omvendt proporsjonal med TSH. Det er som på linje på en ende for å sette TSH og fT4 på den andre. Når TSH er høy, fT4 er lav, og omvendt.

Støy i ørene (tinitus) krever omfattende og detaljert diagnose, som denne situasjonen kan bli konsekvensen av en rekke ulike situasjoner; noen ganger er det umulig å bestemme til syvende og sist føre til. I tilfelle av å identifisere årsaken, eliminering sin, som regel fører til bortfall av symptomer (jeg tror irreversible). Interessant metode for å håndtere støy usznymi transienter opprinnelse Tinitus Begrensende Terapi - denne metoden innebærer å dempe støy i ørene ekstern støy - habituacja (du kan prøve å lytte til noen tid rozstrojonego radio er spesielt nyttig når du sovner). I tilfelle av hørselstap, HØREAPPARATER kan bedre situasjonen, som støy og overdøver den tinnitus. Ulike medikamenter blir brukt avhengig av situasjonen, hverken det ene, men ikke universell.

Studenter i medisin er hornhinnen i øyet er det organ som også har svært lite `krav` for mangel på sine egne blodårer. Dette innebærer også et annet spørsmål - hornhinnen er ganske problematisk kroppen, hvis det er en transplantasjon fra de døde. Etter transplantasjon ikke kommer frem, som en regel, en frukt av mottakeren til en sterk avvisning av det som en "fremmed kropp`. Overføring av en hornhinnen fra en avdød person vanligvis bevarer visjon, og denne type transplantasjon, som kan være nødvendig for hver enkelt av oss, for eksempel etter traumer for øyet.

Havsalt og nieoczyszczona rock salt inneholder ca 80 nødvendig for kroppen sporstoffer. Noen av disse elementene er nødvendig i svært små mengder. Tabell salt som du kan kjøpe i butikkene, uten tilhørende elementer, og kan inneholde tilsetninger av typen cyjanitu som gjør det tørre, og også aluminium, som har blitt anerkjent som en av hovedårsakene av Alzheimers sykdom.

Hvis pakken er merket som salter inkluderer aluminium, i alle fall ikke kjøpe.

Stasjoner międzykręgowe ikke har sitt eget blod-systemet, slik at de må "vann" i liggende posisjon. Liggende spinal plater międzykręgowe mye "suge" vann fra nærliggende muskler (så som så god på svømming, bedre i sjøvann). Ikke glem før du sover for å drikke 1-1,5 kopper vann. Hvis du er kjedelig smerter i beina, det vil si hva som allerede er i kroppen din, det er mangel på vann, og smerte, tvinge akkumulering av histamin i disse organene. Du bør øke inntaket av vann og salt.