Diabetes Informasjon Som Alle Bør Vite

medisin helse helse

Kondisjons-og utholdenhetstrening har en veldig positiv effekt på kroppen. Hvorfor gjør vi det? Også i fysisk forstand, kan du miste vekt, lavere blodtrykk, forbedre blodsirkulasjonen og mye mer. Men ikke bare det, mentalt, det kan være en tid for å slappe av og slappe av, og du kan føle deg godt om deg selv at du prøver å bli mer sunn. Før Momma Data, gjennomførte jeg og samarbeidet om forskning i laboratorier og organisasjoner, undervist i psykologi, forskningsmetode og statistikk, og co-forfattet artikler i bemerkes forskning tidsskrifter og vitenskapelige bøker. For over 15 år jobbet jeg på forskningsprosjekter i akademia, offentlig og privat sektor som omfatter psykologi, helse og utdanning med spesiell interesse på kognitiv og sosial-kognitiv vurdering hos barn og unge voksne. For mer enn et tiår har jeg vært å gjennomgå og skrive om forskning på barn og observere hvordan det blir rapportert, og ja, misreported eller overdrevet.

Forskere ved University of Derby i Storbritannia undersøkt 256 smartphone-brukere til å etablere sin personlighet.

Resultatene er publisert i "International Journal of Cyber Atferd, Psykologi og Læring", viste at 13 prosent av deltakerne i studien var avhengige av, med den gjennomsnittlige brukeren å bruke 3.6 timer per dag på enheter, for eksempel smarttelefoner, ofte forårsaker alvorlig distraksjon fra relasjoner og 'real life'. Sosiale nettverk nettsteder var den mest brukte apps (87 prosent), etterfulgt av instant messaging programmer (52 prosent), og deretter nyheter apps (51 prosent).

Du kan enkelt søke etter din nærmeste leger eller sykehus basert på GPS-posisjonen din, og få sving-for-sving-veibeskrivelse til anlegget du vil.

Hvis du er i den høyre delen av OSS, back-end intelligens av sykehuset forbinder vil la iTriage appen fortelle deg om det som er publisert ER det ventetid - slik at du kan selv be om ambulansepersonell til å ta deg med å finne den raskeste opsjon omsorg. For forretningsreisende eller turister, evnen til å finne lokale omsorg eller å ta kontakt med en sykepleier rådgivende linje kan gjøre forskjellen mellom rask, effektiv behandling og en frustrerende søke etter den rette lege eller sykehus.

Når folk først begynner å oppleve psykiske problemer, kan de ikke være i stand til å fatte hva som skjer. I flere tilfeller, folk har en tendens til å benekte at noe er galt med dem eller undertrykke informasjon. Sine grunner for å gjøre dette kan være forlegenhet, en følelse av skam eller frykt for andres reaksjoner. Det er ingen benekte det faktum at psykisk helse-resultater i sosiale stigma. Husk at det er mye av støtten som er tilgjengelig for å hjelpe folk komme seg fra psykiske problemer - i form av rådgivning, behandling, medisinering og behandling i sykehus. Forskjellige behandlinger anbefales for ulike typer av psykiske lidelser. Med riktig støtte flertallet av mennesker med psykiske problemer vil helt sikkert komme.

La meg gi deg et ganske ekstremt eksempel. Hunder er svært utsatt for et spesielt dødelig sykdom som kalles IMHA, som står for Immun-Mediert Hemolytisk Anemi. Ifølge Morris Animal Foundation, 50% av hunder dør innen to uker av diagnoser og dødeligheten er opp til 80%. Med IMHA kroppen er ikke produksjon av nye røde blodlegemer i beinmargen nivå og dens immunforsvar har gått galt, og det er faktisk ødelegge de gjenværende god røde blodlegemer. Vi har brukt denne samme hele mat produkt som vi ga vår katt med CRF, ernæringsmessig hjelpe hunder med denne dødelige IMHA sykdom.