Bariatric Kirurgi Senker Kreft Risiko For Alvorlig Overvektige Pasienter

helse helse-medisin

Sport Kiropraktor Tilbyr Tips om Sikkerhet for Barn! For økt ytelse, utholdenhet, færre skader, og raskere helbredelse, sport chiropractic omsorg for alle utøvere. En sport kiropraktor kan hjelpe deg å forberede deg mentalt og fysisk for spillet! Smittsomme sykdommer kreve flere liv globalt enn andre kritiske hendelser, i henhold til MedlinePlus, en tjeneste av National Institutes of Health. Disse sykdommene er vanligvis bakteriell, viral, sopp, eller protozoic opprinnelse. Smitte skjer vanligvis via eksponering til sykdom som forårsaker mikrober, forklarer National Institute of Allergy og Smittsomme Sykdommer. Noen smittsomme sykdommer er helbredelig, andre er ikke.

Uavhengig av type, smittsom sykdom kan ha visse generelle virkninger på helse.

De fleste deler av kroppen, med unntak av magen, tarmene og et par andre vev, er ment å være alkalisk, noe som betyr at ikke sure. Blodet, for eksempel, er strengt opprettholdt som et alkalisk væske fordi oksygen, næringsstoffer og avfall exchange skjer mest effektivt i et basisk miljø. Alkalitet også hindrer patogene mikroorganismer. Mange mat-og drikkevarer i standard American diet er syrlig, noe som betyr at de lavere kroppens pH-nivåer, og kan bidra til dårlig helse. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog hvis du er bekymret for å balansere din pH-nivåer.

Så snart kroppens immunforsvar attributter normalt, er det naturlig beskytter mot virus, bakterier, virus, eller unormal kropp rusk. Imidlertid, immun-produktet mislykkes når dette kjøper, og det er faktisk lærer å motvirke alle naturlige forsvar. Dermed forvirret kroppen feilaktig forsøker å drepe av din egen private vev og organer! Dette kan forårsake en rekke symptomer, forlater folk og leger avhør enkle metoder for å administrere og potensielt løsning det, som feil i immunsystemet varierer med milde symptomer til enda mer ødeleggende forhold. Kroppens vev, rødt blod rusk, muskler, nerver, fordøyelses-produktet, hud og blodårer kan alle bli berørt av en eventuell nedbryting av kroppen. Et svært vanlig symptom er betennelse og elveblest. En økning i hvor stort et organ eller huden, eller ødeleggelse av hvert organ eller vev kan utlede fra autoimmun sykdom modell.

Min mamma hadde henne skjoldbruskkjertel fjernet, min søster har Morbus Addison (adrenal kjertel sluttet å produsere kortisol - livstruende) og min lille niese ser ut til å ha samme skjebne i vente for henne - men trolig i løpet av sin levetid vil det være enda mer forskning eller en pille som har alle de enkelte næringsstoffer som tilpasser seg (så enda mer giftig) miljø?.

..

Det er absolutt gått ned gjennom mor - linje, samt alle økt giftstoffer og spenninger i dag og sluttresultatet: livet er som en zombie!

Calcipotriol krem har blitt rapportert til å være til nytte.

Lysbehandling kan være nyttig, men kan også stimulere til sykdommen. Fuktighetsgivende kremer er også nyttig. Oral retinoider som acitretin eller isotretinoin har blitt rapportert å være nyttig. I løpet av tetracyclin eller en muntlig soppdrepende medisiner som itrakonazol hjelper noen pasienter. Retinoider, som for eksempel vitamin A 50,000 U 3 ganger om dagen i 2 uker, deretter daglig i opptil 12 uker eller isotretinoin 40 mg/dag for 2-12 uker, kan være effektive. Unngå varme og tung trening kan bidra til å kontrollere utslett. Søker talkum baby pulver til områder flere ganger om dagen vil bidra til å forhindre tilbakefall. Å legge fuktighet til luften med en luftfukter vil ofte bidra til å forebygge oppblussing av Grover s sykdom.